В понеделник италианското външно министерство посъветва италианците да не пътуват до други европейски

...
В понеделник италианското външно министерство посъветва италианците да не пътуват до други европейски
Коментари Харесай

Италия: Не пътувайте, чакат се блокади

В понеделник италианското външно министерство посъветва италианците да не пътуват до други европейски страни поради възходящите случаи на коронавирус и предизвести, че хората може да попаднат в капан в чужбина, в случай че се наложи възбрана за пътешестване, оповестява " Ройтерс ".

" С оглед на влошената епидемиологична обстановка в Европа, външното министерство предлага на всички сънародници да заобикалят пътувания в чужбина, с изключение на по строго нужни аргументи ", се споделя в изказване на уеб страницата на министерството.

" Трябва също по този начин да се означи, че предвид огромния брой инфекции в доста европейски страни, по-нататъшните ограничения за пътешестване в бъдеще не могат да бъдат изключени, което би рискувало да усложни всяко завръщане в Италия. "

Освен това министерството предизвести за опасностите от пътуването отвън Европа. " Подобни проблеми с репатрирането могат да зародят с много по-сериозни последствия при положение на пътешестване до дестинации отвън Европейски Съюз ".

В нов връх почти половин милион нови коронавирусни инфекции са регистрирани в международен мащаб за 24-часа през уикенда, съгласно данни на " Ройтерс ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР